Puleva porta tot el sabor de les grans nits europees davant Panathinaikos OPAP Athens

30/01/2020

Valencia Basket torna a casa per a mesurar-se al Panathinaikos en un partit en el qual l'equip taronja vol defensar la seua posició de Playoff en la Turkish Airlines Euroleague davant un rival que també està ficat en la zona noble (divendres 31, 21:00h, Fonteta, DAZN). I per a crear l'ambientació de les grans nits d'Eurolliga, l'equip taronja comptarà amb el suport en l'animació de PULEVA. Els guanyadors del concurs a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran per emportar-se un magnífic regal: dos forfaits gratuïts per a gaudir a Sierra Nevada fins al 2 de març de 2020. Es llançaran a les graderies de centenars de peluixos de Maxi, la mascota de Puleva, es repartiran 8.000 fulls de mà en els seients del pavelló i el foc tornarà a rebre als nostres jugadors en l'eixida a pista durant la presentació.

 

Dos forfaits gratuïts per a Sierra Nevada 2020

Valencia Basket ha posat en marxa un concurs a través de les seues xarxes socials oficials per a triar als dos finalistes que competiran en les taules de la Fonteta en un descans entre quarts per emportar-se un magnífic premi: dos forfaits gratuïts per a gaudir a Sierra Nevada fins al 2 de març de 2020.

 

Des d'ahir dimecres apareix en el Facebook de Valencia Basket una pregunta relacionada amb este concurs. Els participants hauran de contestar d'acord amb les regles plantejades. Esta vesprada a les 16.00 hores es realitzarà un sorteig per a triar als dos finalistes d'este concurs. Els guanyadors hauran de validar la seua condició abans del pas d'una hora des que reben un missatge directe des del club. En el cas contrari es buscarà un guanyador alternatiu entre els suplents triats també a l'atzar.

 

Foc per a rebre als nostres jugadors

Valencia Basket vol tornar a fer-se fort a casa en la Turkish Airlines Euroleague per a defensar la seua posició entre els huit primers equips de la competició. Per a caldejar l'ambient de la Fonteta ja des dels instants previs a l'inici del partit, i gràcies al patrocini de Puleva, tres llengües de foc acompanyaran l'eixida dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació de l'equip taronja.

 

Inundant la graderia amb peluixos de Maxi

En els temps morts i en els descansos entre quarts del partit davant els grecs, es llançaran a les graderies de la Fonteta centenars de peluixos de la mascota de Puleva, Maxi, que ens acompanya en tots els partits de la Fonteta al costat del seu inseparable Pam. A més, els participants en els jocs rebran com a obsequi productes d'esta marca. I en els seients del pavelló, els assistents al partit trobaran un dels 8.000 fulls de mà de Puleva que es repartiran en les graderies.

 

Torna el Sofà courtside de Puleva

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran viure una experiència única en este partit davant el Panathinaikos OPAP Athens des d'un sofà entapissat amb els colors corporatius d'esta marca que estarà col·locat a peu de pista en una de les millors ubicacions del pavelló, just enfront del set del nostre DJ. I tot això mentre gaudixen dels productes Puleva.


TAGS: