Pinturas Isaval posarà color al partit davant RETAbet Bilbao Basket

01/02/2020

L’encontre de la jornada 20 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el RETAbet Bilbao Basket (diumenge 2, 20:00h, Fonteta, Movistar Deportes 1) no serà un repte senzill per als nostres xics davant un rival que esta temporada ha tombat a alguns dels millors equips de la competició i que porta de tornada per primera vegada a Rafa Martínez. En una nit en la qual el suport de la Fonteta serà fonamental per a compensar el desgast de la batalla del divendres, Pinturas Isaval ha preparat una animació a l'altura de la cita. El patrocinador de l’encontre regalarà fins a 45 litres de pintura per al guanyador entre els finalistes triats a través de les nostres Xarxes Socials oficials, col·locarà aplaudidors personalitzats en les graderies, portarà foc per a la presentació dels nostres jugadors i llançarà centenars de regals a les graderies. Tot llest per a tornar a defensar la Fonteta en competició nacional.

 

Dos finalistes competiran per a guanyar fins a 45 litres de pintura

Els dos aspirants per a aconseguir emportar-se fins a 45 litres de Pinturas Isaval van ser triats a través d'un concurs plantejat en les nostres Xarxes Socials oficials. Els finalistes competiran posant a prova la seua punteria llançant al poal gegant de Isaval en el centre de la pista de la Fonteta en el descans entre el tercer i l'últim quart per a emportar-se este fenomenal premi.

 

Foc per a rebre als nostres jugadors

Valencia Basket vol tornar a fer-se fort a casa en la Liga Endesa, on encadena sis triomfs consecutius en competició nacional. I per a caldejar l'ambient de la Fonteta en els instants previs a l'inici del partit, i gràcies al patrocini de Pinturas Isaval, tres llengües de foc acompanyaran l'eixida dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació de l'equip taronja.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors personalitzats que Pinturas Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este partit de la Liga Endesa que suposa el primer retorn de Rafa Martínez a la Fonteta amb una altra camiseta després de les seues 11 anys com taronja. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es detinga. Durant els temps morts del partit es repartiran en les graderies centenars de regals com camisetes, pilotes de bàsquet i clauers de Pinturas Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca.

 

El Racó de la Pintura no falla

El Racó de la Pintura de Isaval ja és tot un clàssic de les prèvies dels encontres a la Fonteta. I com sempre, no faltarà a la cita del diumenge com un espai reservat perquè els més xicotets puguen realitzar les seues pancartes personalitzades amb cartolines del nostre color corporatiu per a animar durant tot el partit.


TAGS: