Valencia Basket llança els packs per a la Copa de la Reina

04/02/2020

Valencia Basket posa des d'este mateix momento, i fins a dijous que ve a les 14h, els abonaments per a la Copa de la Reina 2020 que es disputa a Salamanca entre el 5 i el 8 de març.

 

L'abonament complet es llança a un preu de 25, 35 o 50 euros, segons localització dins del pavelló Multiusos Sánchez Paraíso. Els abonaments ixen a la venda únicament de forma presencial en les oficines del club, situades en el pavelló de la Fonteta.

 

Com adquirir els teus abonaments i Packs

Els abonats del Club podran adquirir l'abonament de Valencia Basket i podran triar entre una d'estes dos opcions. El pack abonament + hotel + bus + segur de viatge, o bé, únicament l'abonament amb els preus indicats anteriorment. El pagament haurà de ser realitzat en l'acte i el viatge en bus s'organitzarà només si s'aconseguix el nombre de places idoni. A continuació detallem els preus de l'estada en habitació individual o habitació doble + desplaçament en bus.

 

Preu del Pack Hotel + Bus (si hi ha mínim de places)

 

Hotel amb allotjament i desdejuni*

De dijous a diumenge i viatge anada/tornada en bus** (tornada diumenge)

Hotel en Salamanca

Bus + Hab. doble: 190 euros per persona
Bus + Hab. indiv.: 301 euros per persona

* Per a altres opcions d’allotjament, consultar amb el Club

**Limitat a disponibilitat d’habitacions i places d’autobús. Per a altres combinacions, consultar.

 

Per tant, des de 215 euros/persona es pot viure la Copa de la Reina a Salamanca, els quatre dies de competició, amb abonament, hotel i transport des de València amb autobús.

 

Pack Animació

Tots els aficionats de Valencia Basket que ho desitgen podran comprar un pack d'animació compost per una camiseta especial taronja de mànega curta com la que lluiran a manera de camiseta de calfament les jugadores, i una bufanda, ambdós commemoratives de la pròxima edició de la Copa de la Reina de Salamanca. El pack conjunt tindrà un preu de 20 euros. Si desitges comprar tan sols un dels productes, els preus són 18 euros la camiseta i 8 euros la bufanda.

 

Estos packs d'animació es podran reservar en les oficines i en la botiga de Valencia Basket des d'este mateix moment al mateix temps de la compra de l'abonament, podent comprar-ho també qualsevol interessat que ho desitge.

 

On comprar els abonaments?

L'adquisició comença ja fins a dijous que ve a les 14h en les oficines de València Basket. Qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot obtindre i realitzar en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de La Fonteta de dilluns a divendres, de 09:30 a 14:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores i també durant la disputa dels partits a casa. També podran consultar informació en la web oficial taronja: www.valenciabasket.com.


TAGS: