Valencia Basket repetix pòquer coper per segon any

10/02/2020

Valencia Basket continua fent història, i per segon any consecutiu, tornarà a ser l'únic Club que faça ple en les competicions coperes. Per segona vegada, el Club tindrà 4 representants. Un fet que demostra que el que aconseguix el passat any no va ser casualitat, i que l'entitat manté el seu alt nivell de rendiment, tant amb els primers equips, com amb el planter.

 

L'equip masculí va aconseguir la classificació en un excels partit en la Fonteta, en el va superar la pressió per a véncer a Joventut de Badalona (100-70), tancant així de la millor manera la primera part de la competició. Per als de Jaume Ponsarnau, serà l'octava participació consecutiva i la 21a de la història. El seu rival de quarts de final serà el FC Barcelona igual que en la passada edició, en una competició que es disputarà a Màlaga esta mateixa setmana.

 

Paral·lelament, i començant inclús un dia abans, l'equip infantil masculí, entrenat per Paco Llorens, disputarà la fase final de la Minicopa obrint el foc per als quatre equips del Club, mesurant-se a les 19h a Joventut. Els taronja van exhibir en la Fase Prèvia disputada en L’Alqueria del Basket, el seu potencial fruit del treball realitzat en la instal·lació. Van véncer en tots els seus partits i es van classificar com a caps de sèrie, oferint el sorteig una fase de grups en què es mesurarà a Barça, Cajasiete Canàries i el mateix Joventut de Badalona.

 

Per la seua banda, el primer equip femení, en la seua segona temporada al màxim nivell, es va superar per a aconseguir, no sols la classificació, sinó ser cap de sèrie de cara a la seua segona participació copera. El sorteig de la competició, que enguany s'organitza en el Multiusos de Salamanca, va oferir un partit davant de Ciudad de la Laguna en quarts de final per a les taronja. Al mateix temps, l'equip infantil femení de Laura Lago, disputarà la Minicopa, junt amb els equips infantils de la resta de participants en la Lliga Femenina Endesa. Una excel·lent oportunitat de demostrar novament l'evolució de les xiques de L’Alqueria del Basket, que s'enfronten a Embutidos Pajariel Bembibre i Campus Promete en la fase inicial.

 

Chechu Mulero, Director Esportiu del Club, valorava el fet que s'aconseguix per segona vegada. “Estem molt contents, estem orgullosos de tindre als quatre equips classificats per a la disputa de la Copa. És obvi pensar que hi ha clubs que en la Lliga Endesa no tenen equips en la parcel·la femenina però això no és obstacle perquè no estiguem molt satisfets del treball que estem desenrotllant. Més enllà del que són els primers equips, la classificació per a la Minicopa dels equips infantils masculí i femení suposa un reconeixement al treball que estem realitzant en L’Alqueria del Basket. Cada any el nivell dels nostres equips en eixa línia està sent major i la millora és indubtable. I respecte d'això dels equips sèniors, l'equip masculí ha hagut de barallar moltíssim per a classificar-nos en una Lliga Endesa tremendament igualada en la que no hem tingut la regularitat que ens haguera agradat. I l'equip femení s'ha classificat amb molt mèrit, realitzant un gran bàsquet a pesar d'als problemes físics que hem tingut en la part final de la primera volta, és una classificació molt merescuda” deia.

 

Esta quàdruple participació és una nova demostració de l'aposta que fa Valencia Basket pel bàsquet global, sense diferenciacions de gènere i del treball que es realitza des de la base, no descuidant l'evolució de les jóvens promeses que es formen en L’Alqueria del Basket, tant en la pista com fora d'ella davall els valors de la Cultura de l'Esforç.

 

 

 


TAGS: