Tres bitllets taronja per als JJOO de Tòquio

10/02/2020

El cap de setmana de partits internacionals no podria haver deixat millors sensacions en les tres jugadores taronja que participaven amb les seues respectives seleccions. Tant Queralt Casas i Tamara Abalde amb la selecció espanyola com Jana Raman amb la belga, van aconseguir segellar el seu passe per a la cita olímpica, sent peces importants de la rotació.

 

La selecció espanyola ho va aconseguir gràcies a la seua victòria enfront de Gran Bretanya, per 69- 79 en l'últim i definitiu partit. Abans, el camí de la selecció començava amb victòria folgada (46-83) davant de Corea, amb 2 punts i 6 de valoració de Tamara Abalde, i 6 punts i 4 de valoració de Queralt Casas. Encara que no van poder ser de la partida en el partit que s'escapava davant de Xina (64-62), les dos jugadores taronja sí que van tornar a ser peces importants davant de l'equip britànic, sumant Tamara 8 minuts, i 10 Queralt, que se'n va anar fins als 8 de valoració anotant 2 punts.

 

El preolímpic no va començar bé per a Bèlgica davant de Canadà (61-56). Amb 7 punts i 11 de valoració, Jana va ser la perfecta escudera de Meesseman en el partit davant de les nord-americanes, en el que va participar en 14 minuts. La taronja va anar a més, aconseguint ser clau en el triomf davant de Japó (92-84) amb 26 de valoració. Amb un 70% en tirs de camp, l'ala-pívot se'n va anar fins als 16 punts i 6 rebots per a tornar a ser la millor del seu equip per darrere de Meesseman, disputant 24 minuts del partit. En l'últim i decisiu partit, Jana se'n va anar fins als 7 de valoració a pesar de no anotar, per a col·laborar en l'històric triomf de les seues, que disputaran els JJOO per primera vegada.

 

Les tres jugadores es reincorporen ara a la disciplina taronja, per a tornar a centrar-se en la Lliga Femenina Endesa, abans de reprendre la setmana que ve l'Eurocup Women.


TAGS: