Viatja en bus per a vore el MANN Filter - Valencia Basket per només 5 euros

12/02/2020

Valencia Basket, en col·laboració amb Teika, organitza viatge perquè els seus aficionats puguen vore el partit de la jornada 21 de la Lliga Femenina Endesa entre el Mann Filter Casablanca de Saragossa i el quadre taronja que es disputarà el diumenge 23 de febrer a les 12:15h en el la capital aragonesa.

 

Volem tornar a sentir el teu suport des de les graderies. Per això, el Club, en col·laboració amb Teika, ha organitzat un pack de viatge amb autobús i entrada per només 5 euros, sempre que es complete l'autocar. A més, el club ofereix només entrada per 5 euros, per a qui vulga desplaçar-se pel seu compte.

 

 

Preu

Viatge i entrada

5 euros

Només entrada

5 euros

 

El bus eixirà de la Fonteta a les 7 hores el mateix diumenge 23 de febrer. El partit es disputarà a les 12.15 hores en el Pavelló Poliesportiu Eduardo Lastrada de Saragossa. El retorn es realitzarà després del partit.

 

Ja pots apuntar-te

La inscripció per a aquest desplaçament està oberta des d'aquest moment en les oficines del Valencia Basket situades a la Fonteta en horari de 9.30 a 14.00, de 16.00 a 20.00 hores. O bé telefonant al 96.395.70.84 i realitzant el pagament mitjançant targeta de crèdit.

 

També pots sumar-te al viatge durant els pròxims partits a la Fonteta. En el partit de Lliga Femenina Endesa del 15 de febrer davant Nissan AlQázeres, o en la trobada de la Turkish Airlines Euroleague davant el Maccabi Fox Tel Aviv del 21 de febrer, en les oficines del club podràs apuntar-se al viatge o comprar les teues entrades abans del partit i en el descans.


TAGS: