Rubén Burgos: “Nissan Al-Qázeres té un bàsquet diferent de molts equips”

14/02/2020

La Lliga Femenina Endesa torna a la Fonteta i ho fa amb un partit molt especial davant de Nissan Al-Qázeres (Dissabte 15, 20:30h, Fonteta, La 8 Mediterráneo i Canal FEB). En el partit, Valencia Basket col·laborarà amb Aspanion, fent del partit un esdeveniment especial pel Dia Internacional del Càncer Infantil. Rubén Burgos ha analitzat el que el partit pot oferir esportivament.

 

“Estem bé, treballant ja amb totes les jugadores de nou en plantilla, és veritat que en l'inici hem anat amb més atenció tant amb les jugadores que tornaven de la selecció, per malalties i sobrecàrregues, tant elles com Julia, que després de la seua lesió ja treballa amb normalitat i ja tenim moltes ganes de tornar a competir i més a casa davant del nostre públic” deia el tècnic.

 

L'equip extremeny és per a Rubén Burgos un rival difícil, ja que juga un bàsquet molt característic i diferent del de molts altres equips. “És un equip amb un estil de joc prou diferent d'altres de la lliga, juguen amb molt ritme i molta velocitat, és una plantilla jove, que juga possessions curtes, així que hem d'estar pendents de fer bones transicions defensives, de defendre la seua agressivitat, tenen exteriors que juguen bé el 1x1 i tenen bon tir i pívots molt mòbils, així que hem de dominar el rebot per a tindre el ritme i controlar les transicions defensives” explicava.

 

Finalment, el tècnic va valorar el cap de setmana ple de bàsquet que espera en la Fonteta i L’Alqueria, amb la retransmissió dels partits de la Minicopa i la Copa del Rei en la cafeteria de la instal·lació, i el partidaç en la Fonteta per a tancar. “Amb les pantalles a Alqueria pot ser una vesprada molt completa i que la gent acabament amb nosaltres en la Fonteta” concluía. 


TAGS: