Valencia Basket cau en semifinals de la Copa del Rei davant el Real Madrid (91-68)

15/02/2020

El conjunt taronja és superat amb claredat per l'equip blanc, que va dominar el partit des de quasi l'inici, donant poc marge a les opcions valencianes.

El primer quart va tindre un protagonista clar, el capverdià Edy Tavares es va fer amo i senyor dels cércols perquè el Reial Madrid aconseguira els primers avantatges. Davant, Aaron Doornekamp es mostrava com el més encertat dels taronja, que veien com un triple de Facundo Campazzo posava el 18-11.

En el segon quart, València Basket tractava de barallar per acostar-se, però la diferència creixia fins a anar-se per damunt dels 10 punts amb els quals arribaríem al descans, 34-20.

En la segona part, la distància es va ampliar ràpidament fins a rendes de més de 20 punts, amb un Real Madrid ara sí, encertat, que va fer impossible tot intent taronja per tornar. En la recta final del partit, l'intercanvi de cistelles va deixar el marcador final en 91-68.