Valencia Basket torna al treball amb la ment posada en el Maccabi FOX Tel Aviv

18/02/2020

La primera plantilla masculina del Valencia Basket ha tornat este matí als entrenaments després de gaudir de dos dies de descans després de la disputa de la Copa del Rei. I ho ha fet amb tots els sentits posats a començar a preparar el seu pròxim compromís, el que li enfrontarà al Maccabi FOX Tel Aviv el divendres 21 de febrer a les 21.00 hores en un encontre corresponent a la jornada 25 de la Turkish Airlines Euroleague. L'entrenador Jaume Ponsarnau ha comptat este matí amb 13 dels seus jugadors professionals, amb l'única baixa de l'escorta Jordan Loyd, que seguix amb la recuperació de la seua lesió al peu dret.

 

Sam Van Rossom ja està en la dinàmica d'entrenaments amb el grup, a la qual s'està incorporant de manera gradual. El base belga ha realitzat la sessió de treball d'este matí al costat de la resta dels seus companys quasi al complet. En el cas de ser convocat per al partit del divendres, tornaria a l'acció després d'haver-se perdut els sis partits que l'equip taronja ha disputat el mes de febrer per una lesió en la musculatura isquiotibial esquerra.

 

Ajuda'ns al ple total

Les últimes localitats per a este encontre davant el Maccabi FOX Tel Aviv estan disponibles des d'un preu de 30 euros en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc o a través de la nostra pàgina web oficial en el següent enllaç.

 

El del divendres és un partit molt important per a mantindre la posició de privilegi que actualment ocupa el Valencia Basket en la Turkish Airlines Euroleague, davant un rival que està empatat amb el quart classificat en la lluita per tindre el factor pista en el Playoff de la màxima competició continental. Amb l'objectiu d'omplir el pavelló per a crear l'ambient de les grans nits europees de la Fonteta, si finalment no pots vindre a animar a l'equip et convidem al fet que alliberes o cedisques la teua localitat perquè un altre aficionat puga ocupar el teu lloc i ens aporte la seua energia. Tots els passos per a completar este procés estan en el “Racó de l’Abonat” de la nostra pàgina web.


TAGS: