Rubén Burgos: “És una eliminatòria dura però arribem preparades”

18/02/2020

Torna l'Eurocup Women per a Valencia Basket amb una exigent ronda 1/8 que li mesura a un rival a qui coneix a la perfecció, Lointek Gernika (19, 20h, Maloste, Youtube FIBA). Les taronja tractaran d'aconseguir un bon resultat que referendar la setmana que ve en la Fonteta per a ficar-se entre els millors de la competició. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Si, després de l'últim partit de lliga, arribem conscienciades de que tornem a una pista complicada, exigent, però que també ens porta bons records. És una eliminatòria dura i un partit igualat, però arribem amb la preparació adequada i la màxima il.lusió” deia.

 

El tècnic també reflexionava sobre si era un bon moment per a afrontar la cita. “Sobre tot després del nostre gener dur amb baixes i fitxatges, hem pogut treballar més amb el nou roster, encara que hàgem de descartar una extracomunitària per a competició europea, però l'equip està més assentat, recuperant Julia, amb ganes i en bon moment per a afrontar l'eliminatòria” explicava.

 

L'últim enfrontament entre ambdós equips, es va decidir en la pròrroga. Burgos no espera un partit molt diferent. “No crec perquè Gernika té un estil molt clar, que li ha fet estar dalt en les dos competicions. Juga dur, defén amb intensitat, i té molt ritme en el contraatac. Tenim clar que compten amb individualitats que decanten partits: Dietrick, Milic Wojta i Roundtrree per exemple. Estarem pendents de les seues jugadores importants i la seua col.lectivitat” valorava.


TAGS: