Oscar Mayer porta el sabor de les grans nits europees davant Maccabi FOX Tel Aviv

19/02/2020

Valencia Basket torna a la Fonteta després de dues setmanes d'absència per a continuar lluitant en la Turkish Airlines Euroleague davant un dels millors equips de la competició com el Maccabi FOX Tel Aviv (divendres 21, 21:00h, Fonteta, DAZN). I Oscar Mayer ha portat l'animació per a este partidàs europeu preparant el seu tradicional Eurosopar de hot dog + beguda per 2 euros, amb un concurs a través de les Xarxes Socials per a regalar una càmera instantània Polaroid, repartint aplaudidors per a celebrar els triples i crear el millor ambient a la Fonteta, portant el foc per a la presentació dels nostres jugadors i llançant a les graderies centenars de motxilles en forma de pilota de bàsquet en els temps morts. Oscar Mayer posa tota la carn a la graella per a convertir la Fonteta en l'olla de pressió de les grans nits europees.

 

Un concurs per a guanyar una càmera instantània Polaroid

Oscar Mayer busca a través del compte oficial de Facebook del Valencia Basket a dos finalistes per a emportar-se un magnífic regal: una càmera fotogràfica instantània Polaroid OneStep+ valorada en 150 euros. Els guanyadors competiran en les taules de la Fonteta per emportar-se este premi entre el primer i el segon quart del partit del divendres.

 

Com participe en el concurs?

Des del matí de hui dimecres apareix en el Facebook de Valencia Basket una pregunta relacionada amb este concurs. Els participants hauran de contestar d'acord amb les regles plantejades. En la vesprada del dijous 20 de febrer a les 16.00 hores es realitzarà un sorteig per a triar als dos finalistes d'este concurs. Els guanyadors hauran de validar la seua condició abans del pas d'una hora des que reben un missatge directe des del club. En el cas contrari es buscarà un guanyador alternatiu entre els suplents triats també a l'atzar.

 

Aplaudidors personalitzats d'Oscar Mayer per a celebrar els triples

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels aplaudidors personalitzats que Oscar Mayer ha preparat per a celebrar de manera molt especial els triples que convertisca el nostre equip. I no oblides la seua funció habitual, la d'augmentar els decibels durant tot el partit i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este moment en el qual necessita fer-se fort a casa per a continuar mirant cap amunt en la Turkish Airlines Euroleague.

 

Foc per a rebre als nostres jugadors

Valencia Basket vol recuperar la seua fortalesa a casa en la Turkish Airlines Euroleague per a defensar la seua posició en la zona de Playoff de la competició continental. Per a caldejar l'ambient de la Fonteta ja des dels instants previs a l'inici del partit, i gràcies al patrocini d'Oscar Mayer, tres llengües de foc acompanyaran l'eixida dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació de l'equip taronja.

 

Eurosopar: hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un sopar perfecte per a gaudir des del principi d'una gran nit de bàsquet que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta des de l'obertura de portes.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de motxilles d'Oscar Mayer amb forma de pilota de bàsquet. A més, entre els assistents al partit es buscarà a l'atzar a dos afortunats seguidors que baixaran a la pista de la Fonteta per a competir per emportar-se un lot de productes oficials del Valencia Basket. Tampoc faltaran a la cita ni la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que la pilota es detinga ni el zeppelín d'Oscar Mayer, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot el partit.

 

Puleva revela el seu nou fitxatge

Puleva no faltarà a esta cita amb el seu tradicional sofà-courtside perquè els dos guanyadors del seu concurs gaudisquen del partit des d'una de les posicions més privilegiades del pavelló. Però a més ha triat este encontre per a donar a conéixer al seu més recent fitxatge. Un nou producte sa i divertit del qual trobaràs més informació en la teua localitat i que es revelarà al llarg del partit davant el Maccabi. I perquè no et quedes amb les ganes de provar-ho, es repartiran mostres d'este nou fitxatge de Puleva a l'eixida de l’encontre.


TAGS: