Rubén Burgos: "El resultat del partit ens deixa contents"

19/02/2020

Rubén Burgos ha indicat després de la victòria en Gernika que "el resultat del partit ens deixa contents perquè en una eliminatòria que esperàvem ajustada poder arribar al partit en la Fonteta, enfront del nostre públic, amb deu punts d'avantatge, perquè òbviament parts d'una bona posició. Però açò és molt llarg i sabem del potencial de Gernika i que també és un equip temible fora de casa, com ha demostrat en ambdós competicions, tant en lliga com en Eurocup. Contents amb la mentalitat de les jugadores, sobretot després del descans".

Respecte al partit, el tècnic explica que "en els primers quarts hem tant encaixat parcials com aconseguit parcials, però no trobem la solidesa defensiva que sí que hem trobat en els últims dotze minuts del partit, et diria. Encertant amb els quintets i sent rigoroses en el pla, hem aconseguit perseverar en el el nostre i això ens ha fet obrir una bretxa important sempre a través de la defensa i de l'encert tant de Meiya com de Joy, que han sigut les executores del joc de l'equip i de la col·lectivitat, com sempre".

"Ara a recuperar-nos i a pensar a Saragossa, encara que és inevitable llevar de la ment este partit de volta, que és un repte important, però preparar-ho com una segona part d'un partit igualat, no gestionant deu punts, perquè seria un error per la nostra part," conclou.


TAGS: