Rubén Burgos: “Volem reforçar la quarta posició”

21/02/2020

Quasi sense temps per al descans afronta Valencia Basket un partit vital en la lluita per reforçar la seua quarta posició en Lliga Femenina Endesa. Les taronja es mesuren a Mann Filter Casablanca (23, 12:15h, Canal FEB) en un partit sempre complicat, sobretot quan es disputa a domicili. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Hem tingut 48 hores per a recuperar després d'un partit molt dur en Gernika i un parell de sessions tàctiques i tècniques per a preparar conceptes que treballa molt bé Saragossa. És un equip perillós, sobretot en sa casa, on juga reforçat pel seu públic, amb confiança en atac, amb jugadores molt ofensives des del tir 3, jugant amb molt ritme, i al que a més li ha vingut molt bé la incorporació de Ferrari, pel seu nivell experiència i el plus que es comença a notar en els resultats” deia.

 

Qüestionat per si la victòria en Gernika suposava una motivació extra, responia que “La motivació és Mann Filter, reforçar la nostra 4a posició en fase regular, amb la que ara mateix estem satisfets, i continuar competint i guanyant partits fora de casa en una pista complicada en la que l'any passat ens va costar molt guanyar contra un equip que ens va complicar molt les coses en la Fonteta. La motivació és Mann Filter en si, Gernika vindrà després” aclaria.

 

Finalment, va voler valorar la presència d'aficionats en el pavelló aragonés. L’any passat ja ho vam sentir, és un pavelló xicotet on el públic es nota molt i tindre el suport de la gent serà essencial i una energia extra. Segur que omplin l'autobús i que estan amb nosaltres al 100%” concloïa.


TAGS: