María viu un somni amb One Team - One Team VIII, Setmana IX

24/02/2020

La novena jornada d'entrenaments de l'octau projecte de RSC One Team d'Eurolliga amb Valencia Basket va servir per a treballar el concepte de respecte entre els integrants de la Fundació Maria Auxiliadora, amb jocs i activitats dirigits que aprenguen a treballar valorant també el treball dels seus companys.

 

Esta sessió va servir per a conéixer les sensacions de María, integrant del Centre Laura Vicunya que està disfrutant molt del projecte One Team. “Vag començar perquè em van preguntar i vaig dir que sí que per a aprofitar i passar més temps amb els meus companys. M'ho vaig passar molt bé i em vaig sentir molt còmoda des del primer dia” comptava.

 

María no sabia el que esperar d'una activitat, que ha acabat per disfrutar més que ningú. “Ha sigut com si fóra un somni, seriosament. Passa tot molt ràpid. Els entrenadors són molt amables, no s'enfaden, m'agrada molt com es comporten amb tots. M'han ensenyat la camaraderia, el respecte, l'educació, i inclús no cridar, que també m'ho diuen moltes voltes” diu la protagonista mentres somriu recordant eixe moment.

 

A María li ha servit per a millorar la relació amb els seus companys i compartir més coses amb ells. Després de viure-ho, recomana a tot aquell que tinga la possibilitat, que participe en el programa One Team. “He estat més temps amb els meus companys. Em fa il·lusió vindre amb la furgoneta, amb els mestres, jugar amb tots... Diria a qualsevol que participara, inclús si no se'ls dóna bé el bàsquet que s'apunten i vinguen a disfrutar d'açò amb Valencia Basket” concloïa.

 

 

 

Fundació María Auxiliadora

Promoguda per les Filles de María Auxiliadora (Salesianes) té com a missió fonamental donar resposta a les necessitats socioeducatives dels xiquets/xiquetes, adolescents, jóvens i dones en situació de risc i/o exclusió social. La Fundació tracta de respondre, a través de tots els projectes i servicis que porta avant, a les necessitats dels col·lectius en situació d'exclusió i ajudar a transformar la nostra societat en un món més just i més humà. L'objectiu és que totes les persones que participen en el projecte es senten acollides, valorades i protagonistes del seu propi procés de creixement com a persones. S'impulsen així projectes socials d'inclusió, promoció i inserció social i laboral.

 

Deu sessions, un objectiu

Este projecte “One Team VIII” té planificades deu sessions d'entrenament que es desenrotllaran els divendres des del 8 de novembre a la vesprada, fins al mes de gener. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenrotllen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot això a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà als participants a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenrotllament personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 


TAGS: