Rubén Burgos: “La renda de 10 punts no assegura res”

25/02/2020

Arriba a la Fonteta un partit transcendental en què Valencia Basket es juga la seua continuïtat a Europa. Les de Rubén Burgos defenen la renda de 10 punts aconseguida en Maloste davant de Lointek Gernika (Dimecres 26, 20h, Fonteta, La 8 Mediterrani, À Punt web i Youtube FIBA) per a tractar d'aconseguir els quarts de final de la competició. El tècnic ha analitzat el partit.

 

“Amb moltes ganes de tornar a casa en una segona part de l'eliminatòria que ens reforça tindre el factor pista davant del nostre públic, però conscienciades de que serà complicat. La renda de 10 punts no assegura res. Tots els partits amb Gernika han sigut igualats, hem tingut fases que estem darrere i això pot passar en este. Hem d'estar preparades perquè nostra defensa ens done confiança i fortalesa i córrer i tindre el ritme de joc que volem a casa per a rematar davant del nostre públic” deia.

 

L'entrenador espera un partit molt paregut al de l'anada. “Canvien detalls, però moltes coses no. Per ambdós costats intentarem millorar, nosaltres portar-les al nostre terreny i més després del partit a Saragossa, on vam veure una bona versió. A pesar d'acabar cansades, les jugadores arriben recuperades al 100%, així que esperem que eixa il·lusió i eixa inèrcia es transmiten” explicava.

 

Valencia Basket eixirà sense pensar en la diferència collida en Gernika. “Ens vam oblidar d'ella en el mateix vol de volta de Bilbao, ja que hi ha molta igualtat i de fet la renda es va aconseguir en l'últim quart. Vam tindre bon inici, després Gernika es va posar dalt i retallàrem després del descans, però no és la primera vegada que tenim amb elles finals igualats i la renda no és res que ens done molt avantatge a un ni una súper desventatja a l'altre” concloïa. 


TAGS: