Caixa Popular patrocina el partit davant el Fenerbahçe Beko Istanbul

26/02/2020

Valencia Basket vol recuperar la seua fortalesa a la Fonteta i per a crear el millor ambient possible, el patrocinador oficial del partit Caixa Popular ha preparat per a este encontre una animació especial per a este duel directe per les places de Playoff de la Turkish Airlines EuroLeague. Es repartiran 8.000 motxilles de Caixa Popular que es col·locaran en els seients del pavelló, es llançaran centenars de regals a les graderies i els guanyadors dels concursos a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran en el pavelló per emportar-se un Joc de València.

 

Busquem dos finalistes en Facebook per a competir a la Fonteta!

Caixa Popular vol regalar un Joc de València en el partit del divendres, per això des d'ahir busca en el nostre perfil oficial de Facebook a dos finalistes per a competir en un dels temps morts del partit davant els turcs per emportar-se este premi.

 

Com optar al premi?

Des d'ahir apareix en la pàgina de Facebook del Valencia Basket una pregunta relacionada amb este concurs. Entre tots els que contesten de manera adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Hui dimecres 26 a les 16:00h coneixerem als dos finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Milers de regals de Caixa Popular

Els assistents a l’encontre del dissabte trobaran en els seus seients una de les 8.000 motxilles gymsack que Caixa Popular repartirà per tota la Fonteta. A més, es llançaran a les graderies centenars de camisetes, pilotes anti-stress i motxilles d'esta marca en els temps morts patrocinats per Caixa Popular.


TAGS: