Valencia Basket aterra en TikTok, Flickr i LinkedIn

27/02/2020

Tres xarxes més s'unixen a l'univers del Valencia Basket en les xarxes socials. Les tres amb l'objectiu d'ampliar la presència del club en diferents focus que li puguen ser d'utilitat a tots els membres de la Família Taronja.

 

TikTok, unint música i bàsquet

Potser la xarxa de moda entre els més joves, on s'unix el bàsquet amb la música. Allí podreu trobar les millors jugades dels nostres equips des d'un punt de vista diferent, així com, qui sap, els reptes virals de moda en la xarxa. Una forma desenfadada de vore els vídeos.

 

Seguix-nos en TikTok!

https://vm.tiktok.com/b9ARf3/

 

Flickr, les millors fotos dels partits

Els partits com a locals del Valencia Basket generen unes fotos d'una gran qualitat, amb records inesborrables que perduren en el temps. Ara podràs seguir les fotos de cada partit, pujades en la millor qualitat, en les nostres galeries. Una iniciativa liderada pel fotògraf del club, Miguel Ángel Polo.

 

Seguix-nos en Flickr!

https://www.flickr.com/photos/158185720@N07/albums

 

LinkedIn, per a saber més sobre les nostres accions

El departament de màrqueting de Valencia Basket treballa cada dia per a pensar en noves accions destinades a l'entreteniment de la Família Taronja, siguen els seus aficionats, els seus patrocinadors o tots altres elements que envolten al club. En el nostre perfil professional de LinkedIn anirem comptant cadascuna d'estes experiències per a servir d'inspiració per a més gent del sector.

 

è Seguix-nos en LinkedIn!

https://www.linkedin.com/company/38595005

 

I per si no fos suficient… Inaugurem filtre en Instagram!

I com això no para, ja pots entrar en el nostre perfil d'Instagram i jugar amb el nostre filtre personalitzat d'Instagram per a endevinar qui dels nostres jugadors o jugadores del primer equip eres.

 

è Usa ací el nou filtre d'Instagram!

https://www.instagram.com/a/r/?effect_id=184425602655225

 


TAGS: