Promocions especials per a viure la Copa en el millor ambient

02/03/2020

Valencia Basket afronta la seua segona participació en la Copa de la Reina i la cafeteria de L’Alqueria del Basket realitzarà un seguiment especial de la competició, amb les retransmissions dels partits en la instal·lació, de manera que tots aquells que no puguen desplaçar-se a Salamanca puguen disfrutar dels enfrontaments en un ambient especial.

Però no sols el fet de viure els partits des de la casa del bàsquet de formació serà especial. També les promocions de què podran disfrutar tots els vullguen viure-ho en eixe ambient. La cafeteria oferirà durant tots els dies de competició (del 6 al 8 de març) entrepà + beguda + creïlles fregides per tan sols 5 euros.

Per si no fóra poc, durant el descans de cada partit que dispute Valencia Basket, se sortejaran 3 bufandes del Club entre tots els assistents. L'únic requisit per a participar en el sorteig, serà la compra d'una beguda en la cafeteria.

Saint Martin’s i Roast & Beer tampoc se'l perden

Saint Martin’s tornarà a oferir les retransmissions dels partits, com succeïx habitualment durant la temporada, i oferirà una promoció diferent per cada dia de competició del primer equip de Club:

a)       Quarts de final: Aletes de pollastre + 2 mitges pintes 12€

b)       Semifinal: Creïlles + 2 mitges pintes 8€

c)       Final: Guacamole + 2 mitges pintes 8€

Per la seua banda, en Roast & Beer també es podran viure tots els partits, i els que ho facen disfrutaran d'un 10% de descompte en tot el que consumisquen. Opcions per a tots els gustos!

Els horaris dels partits són els següents:

Dia

Hora

Competició

Partit

6 Marzo

20:30h

Copa de la Reina

VBC- Ciudad de la Laguna

7 Marzo

16:30h

Copa de la Reina

Semifinal

8 Marzo

13:00h

Copa de la Reina

Final

 


TAGS: