Rubén Burgos: “Arribem amb la màxima ambició possible”

04/03/2020

Valencia Basket afronta la seua segona participació en la Copa de la Reina de Salamanca 2020, estrenant condició de cap de sèrie, enfrontant-se a un rival com a Ciudad de la Laguna que ha demostrat esta temporada ser molt dur, en quarts de final. Rubén Burgos ha analitzat com arriba el seu equip el partit.

 

“L’equip arriba molt il·lusionat amb la màxima ambició possible a esta segona Copa de la Reina, fent un pas més, sent cap de sèrie i tenim encara més il·lusió en un torneig molt obert com sempre amb els 8 amb opcions i que en en la Lliga Femenina és un esdeveniment que tots disfrutem, ja que com sempre s'ajunten aficions i segur que per al món del basket i específicament el femení és un cap de setmana especial” explicava.

 

El tècnic està convençut de que els precedents no compten. “La Copa sempre és especial per a ambdós parts. No conta el d'abans, ja siga jugant contra un gran per a donar la sorpresa com amb Girona l'any passat o enguany contra un equip que ens ha guanyat dos vegades. Este és un partit puntual en què hem d'aprendre de les coses que no vam fer bé en els dos partits de lliga, un dels quals molt recent, que és el millor scouting possible. Anem amb la motivació al 100% convençudes de que dependrà de nosaltres fer les coses com toca per a emportar-nos el partit” pronosticava.

 

Finalment, va valorar les coses que cal canviar respecte a l'últim xoc. “El primer és que no vam posar en pràctica massa coses tàctiques i no ajustem detalls, amb intenció, perquè veníem amb poc de temps després de l'eliminatòria d'Eurocup i de davallada rere esforç físic i mental i per no ensenyar moltes cartes. Érem conscients que fent les coses bàsiques bé amb el nostre potencial podíem traure el partit i no va ser així. Per a començar hem de millorar les coses senzilles, la defensa individual, el balanç defensiu, el rebot, canviar el ritme i clar que canviarem coses i detalls del partit, no sols canviar, sinó fer coses que no vam fer” deia.


TAGS: