Valencia Basket agraïx a l'afició el suport durant la Copa de la Reina Salamanca 2020

09/03/2020

Valencia Basket vol mostrar el seu agraïment pel suport rebut durant la Copa de la Reina celebrada a Salamanca del 5 al 8 de març on arribarem a les nostres primeres semifinals d'este torneig, així com durant la Minicopa, que va guanyar el nostre infantil A femení per primera vegada en la nostra història.

 

El Club vol trasmetre el seu agraïment a la seua afició, que durant els partits del torneig disputats pels nostres dos equips s'ha deixat notar de manera notable a Salamanca. I que de nou ha sigut un exemple de convivència i esportivitat tant en la Copa de la Reina com en la Minicopa. Un agraïment que volem estendre a totes les persones que ens van recolzar des de València seguint el senior femení en quarts i semifinals i a l'infantil A femení durant la final per a acabar alçant la nostra primera Minicopa. Menció especial a aquelles persones que es van acostar a la cafeteria de L’Alqueria del Basket per a animar des de la des de la distància.

 

El Club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i en especial al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: