Rubén Burgos: “És important traure un bon resultat allí”

10/03/2020

Després de la Copa de la Reina, Valencia Basket reprén la competició europea i ho fa afrontant els quarts de final de l'Eurocup Women (Dijous 12, 20:15h, Youtube FIBA) davant de Castors Braine. L'equip belga, procedent de l'Eurolliga, serà un dur rival per a les taronja. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Les sensacions de la tornada al treball són bones, les jugadores s'estan recuperant físicament, després de donar un lentament més encara de com mostrar les nostres fortaleses i mantindre la il·lusió en esta recta final de la temporada” deia el tècnic.

 

La dificultat és màxima tractant-se d'un equip d'Eurolliga. “Som molt conscients d'això i no volem que eixa il·lusió i ambició ens porte a frustrar-nos si després el resultat no és el que volem. Pensem que en el partit d'anada és molt important traure un bon resultat per a fer valdre el factor pista que mantenim en la Fonteta pel nostre rànquing de 2n equip de l'Eurocup, però també som conscients que ens mesurem a un equip que té molts punts forts tant en atac com en defensa, i que tenim una preparació curta que hem d'afinar perquè siga l'òptima per a l’anada” analitzava.

 

L'equip té clar que només el fet d'estar en quarts de final ja és un èxit que disfrutar. “Tots ho tenim en ment i també tinc clar que les nostres jugadores disfruten competint al màxim. És el que faran, davant d'un equip amb molt potencial a camp obert, que corre que espenta amb el bot i amb els seus exteriors i que té pal baix amb els seus cincs i els seus quatres. Treballarem la nostra defensa amb estos aspectes i intentarem sorprendre-les, ja que d'alguna manera cal fer algo especial per a traure esta eliminatoria” concloïa.


TAGS: