Valencia Basket et proposa portar el #SorollTaronja als balcons

04/04/2020

Si per alguna cosa és coneguda la Fonteta és per la quantitat de Soroll que és capaç de realitzar durant un partit, per això, et proposem ser capaços de traslladar aqueixa força als balcons cada dia a les 20 hores en l'aplaudiment que reconeix a tots els professionals que dia a dia continuen treballant, ja que #EstoNOtienequePARAR perquè #EstoPasará.

 

Les mans estan bé… però què tal un aplaudidor?

Per això, València Basket vol que isques al teu balcó no amb només amb les teues mans, sinó amb un aplaudidor com els que de manera habitual utilitzem en els partits a casa. Per això, et demanem que utilitzes un d'aqueixos aplaudidors que tens a casa.

 

I si no tinc? Perquè t'ajudem

Li hem encarregat a Rafa Nácher, el nostre speaker habitual de la Fonteta, que ens ensenye com pots fer un aplaudidor amb materials que segur pots trobar a la teua casa. Atents!


 

Volem vore't!

Una vegada tinguem l'aplaudidor, és el moment d'eixir al balcó amb ell. Això sí, ens encantaria que et gravares tant fent l'aplaudidor com en el moment en el qual eres al balcó aplaudint, i que el publiques en alguna xarxa social i etiquetant-nos o que ens els envies al nostre número del WhatsApp taronja al 615.15.11.02. Ens encantaria vore't fent Soroll!

TAGS: