Valencia Basket ret homenatge a Martín Labarta

06/04/2020

Tots els estaments del Valencia Basket han utilitzat la tecnologia per a poder reunir-se i retre homenatge a Martín Labarta, delegat de camp del Club durant 26 temporades. El consell d'administració, les dues primeres plantilles professionals al complet, tots els treballadors del Valencia Basket i els entrenadors i empleats de L’Alqueria del Basket s'han congregat a través d'una vídeo-cridada per a guardar un moment de silenci i aplaudir en record de la seua memoria.

 

Martín Labarta sempre estarà amb nosaltres. Una realitat que apareix en el final d'un vídeo que només és una xicoteta mostra de la profunda admiració i respecte que tots els que formem el Valencia Basket sentim cap a una persona excepcional, que ens va deixar una profunda marca amb la seua humanitat, la seua senzillesa, la seua elegància i el seu etern somriure. I que representa el nostre orgull d'haver pogut compartir amb ell una part tan significativa del camí del nostre Club.

 

Valencia Basket, a més, vol mostrar el seu agraïment per totes els missatges d'afecte i de respecte cap a Martín Labarta que han mostrat incomptables institucions, clubs esportius, jugadors de bàsquet, directius, representants de l'estament arbitral, periodistes i aficionats.


TAGS: