Valencia Basket presenta el seu Pla Total #EstoPasará contra els efectes del COVID-19

 

30/04/2020

Una vegada coneguts i en previsió dels possibles escenaris pel que fa a les competicions on participen el Primer Equip Masculí i Femení, Valencia Basket ha presentat hui el seu Pla Total #EstoPasará d'actuació per a contrarestar els efectes que el COVID-19. 

En primer lloc, el Valencia Basket Club, els seus abonats i aficionats volen fer arribar tot el seu afecte i solidaritat a totes aquelles persones que hagen patit les conseqüències d'esta malaltia i especialment a aquelles que hagen perdut algun familiar o algun ser estimat en este període per qualsevol motiu. Igualment desitja una ràpida recuperació a tots els malalts i transmetre tot el seu agraïment a totes aquelles persones que estan desenvolupant una funció essencial en la lluita contra el Covid 19. I reiterant un afectuós i respectuós record per al nostre entranyable Martín Labarta, que dies arrere ens va deixar.

 

Després d'haver confirmat les diferents institucions esportives que en el que resta de temporada ja no es tornaran a jugar partits a la Fonteta, fet que el Club lamenta enormement pels seus aficionats, el Pla Total #EstoPasará recull els criteris de decisió en relació amb els abonats, jugadors i jugadores, treballadors, patrocinadors i L’Alqueria del Basket que permetrà concretar l'actual situació.

 

Aficionats amb Abonament Global i Abonament Femení

El Mecenes del Club i el Consell d'Administració han decidit que als aficionats amb Abonament Global i Abonament Femení que van pagar la totalitat del seu abonament a principi de temporada, se'ls retornarà la quantitat que corresponga als partits que no han vist i que podrien haver viscut a la Fonteta, quan per al nostre Club es done per finalitzada la temporada formalment.

 

Als aficionats amb Abonament Global que van triar l'opció de pagament ajornat en 10 mensualitats, se'ls retornarà el mateix import que als de pagament al comptat i es realitzarà l'ajust corresponent al costat de les quotes 9a i 10a (corresponents als mesos d'abril i maig) que no s'han passat al cobrament.

 

L'Abonament Global inclou tots els partits que el Valencia Basket juga a la Fonteta. Per això, el Club compensarà els partits de Lliga Regular i els partits de cada fase de play-off, que s'haurien d'haver disputat a València amb públic i no haja pogut ser així una vegada finalitze la nostra participació en cadascuna de les competicions que disputem i, per tant, tinguem la classificació final dels nostres equips (independentment del sistema de competició que s'acabe jugant).

 

 

En cas que totes les competicions no es puguen acabar, es retornarà l'import proporcional als partits no jugats a la Fonteta segons la classificació actual. En el cas de l'Abonament Global serien 16 partits i en el cas de l'Abonament Femení serien 5 partits.

 

Entrades

S'ha procedit a retornar l'import a tots aquells aficionats que havien comprat les seues entrades de forma anticipada per a qualsevol dels partits restants a la Fonteta.

 

Telèfon i correu per a dubtes i consultes

Conclosa totalment la temporada, el Club informarà de l'import i forma en la qual s'efectuarà el reintegrament de l'import a tots els abonats. Per a resoldre qualsevol dubte sobre este tema, l'abonat pot trucar al telèfon del Club 96 395 70 84 i a través del correu email info@valenciabasket.com

 

Jugadors i Entrenadors Cap de Primer Equip Masculí i Femení

Els jugadors i jugadores professionals, així com els entrenadors cap dels primers equips, han acordat amb el Club en esta excepcional situació renunciar a un 4% del salari anual, exercint un gran acte d'exemplar responsabilitat.

 

Resta de treballadors

Tots els treballadors de Valencia Basket i de L’Alqueria del Basket tenen assegurat cobrar el 100% del seu salari en qualsevol dels casos, com així està sent en tot este període.

 

Patrocinadors

Valencia Basket agraix les mostres de suport rebudes per la totalitat dels patrocinadors i col·laboradors del Club. El Club està treballant des del primer dia d'esta situació, dotant d'accions per a incrementar la visibilitat dels seus patrocinadors a través de la inclusió de les marques en les publicacions que es realitzen en les xarxes socials del Club, aprofitant el “boom” digital que en estos moments estan vivint eixos canals de comunicació, i tota l'activitat generada pel Club durant este període baix l'estratègia #EstoNOtienequePARAR.

 

Agraïment especial a l'empresa SUMA Fitness Club Piscina València que ens va facilitar material esportiu per a desenvolupar el pla de treball dissenyat per a realitzar els entrenaments a casa dels jugadors i jugadores dels Primers Equips.

 

L’Alqueria del Basket

En haver de suspendre l'activitat del nostre Planter i Escola des de mitjan març, Valencia Basket ha decidit no passar al cobrament el rebut corresponent a l'últim trimestre a les famílies que van optar pel pagament ajornat, i retornarà eixe trimestre a les famílies que van optar pel pagament al comptat a l'inici de curs.

 

Cal destacar que durant el període de confinament, tots els entrenadors de L’Alqueria, preparadors físics, fisioterapeutes, metges, nutricionista i psicòleg, cadascun en la seua parcel·la, estan desenvolupant un treball encomiable per a mantindre actius als més de 600 xics i xiques distribuïts en els més de 50 equips que componen les nostres categories de formació.

 

Això s'aconseguix a través de més de 1.150 videoconferències o entrenaments telemàtics, superant les 40 accions formatives tant internes com externes, aconseguint les 65 reunions de gestió, amb 25 vídeos de consells oberts als aficionats dels professionals de la instal·lació i 8 jornades obertes de formació d'entrenadors, entre altres.

 

Pressupost

Gràcies a l'esforç de Juan Roig i Hortensia Herrero, mecenes del Club que aporten el 72% del pressupost previst de l'entitat, es permetrà poder afrontar esta difícil situació i mantindre la il·lusió pel basket masculí i femení a la nostra ciutat.

 

Agraïment

Segons la capitana Anna Gómez i el capità Bojan Dubljevic “l'esforç realitzat des del Club i la predisposició que han tingut totes les parts per a aconseguir este acord, posa de manifest la unitat i compromís de quants formem part d'este projecte esportiu. Estem satisfets d'este compromís conjunt, que permetrà entre tots, superar esta complicada situació i continuar treballant per a aconseguir les metes marcades amb esforç i treball”.

 

El Club agraix sincerament a tots els seus aficionats la paciència i comprensió durant estos moments d'incertesa que estem passant.


#EstoNOtienequePARAR

porque

#EstoPasaráTAGS: