Valencia Basket arranca amb tests físics i treball individual en L’Alqueria del Basket

04/05/2020

Les plantilles professionals del Valencia Basket no han parat de treballar de manera individual en els seus domicilis durant estes últimes setmanes, fidels a la filosofia que #EstoNOtienequePARAR. Però este matí els nostres xics s'han pogut retrobar amb les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. I ho han fet per a començar amb uns controls físics com a pas previ al retorn del treball individual de tir en pista, amb totes les garanties sanitàries

 

Els jugadors de la primera plantilla masculina, de manera individual i escalonada, han començat a treballar hui dilluns en L’Alqueria del Basket i demà dimarts farà el propi l'altra meitat de la plantilla taronja. Un primer pas que, com no podia ser d'una altra forma, s'està realitzant seguint estrictament el protocol: tota l'estada dels jugadors està supervisada pels serveis mèdics del Club, als jugadors se'ls pren la temperatura a la seua arribada al recinte, tenen a la seua disposició gel hidroalcohòlic, màscares i guants i compten cadascun d'ells amb un vestidor diferent per al seu ús exclusiu. Els jugadors de la primera plantilla masculina es van sotmetre dissabte passat a les analítiques indicades per l'autoritat competent (Ministeri de Sanitat) i pròpies de pretemporada.

 

Després de la realització de les proves físiques, els jugadors han pogut recuperar la sensació de llançar a cistella amb els primers entrenaments individuals de tir. Un treball que han realitzat amb totes les garanties sanitàries, aprofitant els avantatges que permet una instal·lació com a L’Alqueria del Basket, amb nou pistes interiors, quatre exteriors i amb els seus respectius vestidors.

 

El sòl, les cistelles i els taulers es netejaran i desinfectaran abans de la primera i després de cada sessió de treball en pista. Cadascuna de les anelles compta amb una màquina de tir amb autoservei de pilotes. Cada jugador usarà el material (pilotes, esterilles, cons…) de manera exclusiva i a la finalització de cada entrenament ho portarà directament al vestidor que tinga assignat, on es desinfectaran tots els elements que haja usat durant l'entrenament. També es procedirà a la profunda neteja del propi vestidor una vegada el jugador l'abandone. Les banquetes de la pista han sigut substituïts per cadires úniques i els entrenadors donaran les seues indicacions respectant sempre la distància de seguretat i portant màscara i guants. A més, L’Alqueria del Basket compta amb un sistema de reciclatge d'aire que està activat les 24 hores del dia. Tot preparat per a tornar a treballar sobre el parquet sense cap risc.


TAGS: