Agraïment Irene Garí i Meiya Tirera

13/05/2020

 Valencia Basket vol agrair a Irene Garí i Meiya Tirera, que després de finalitzar el seu contracte no continuaran la pròxima temporada, la seua gran professionalitat i treball durant les tres temporades que han completat en el primer equip femení del club, en les quals han sigut un exemple dels valors de la Cultura de l'Esforç i una referència per a tots els integrants de L’Alqueria del Basket.

 

Les dues jugadores van arribar la temporada 2017/2018 per a reforçar el projecte de Lliga Femenina 2 que a final d'aquella campanya aconseguiria l'ascens a la màxima categoria, i van ser peça clau tant per a aconseguir aqueixa gesta, com per a aconseguir la consolidació de l'equip al màxim nivell. Referències fora i dins de la pista, Irene Garí fins i tot ha sigut una de les capitanes de l'equip, i les dos són dos de les jugadores més volgudes per la família taronja.

 

Els números reflecteixen a la perfecció la importància que Irene Garí i Meiya Tirera han tingut a Valencia Basket. Meiya Tirera és amb 1217 punts, la màxima anotadora històrica del Club, estant la jugadora d'Oliva en la desena posició d'aquell rànquing (468). Tercera i quarta respectivament en nombre de partits amb la samarreta taronja (94 Meiya i 87 Irene) han sigut jugadores fonamentals en la rotació de Rubén Burgos, i sense elles no hauria sigut possible aconseguir l'èxit aconseguit en les últimes temporades.

 

El club vol desitjar-los a les dos jugadores molta sort en els seus respectius nous reptes professionals, i recordar-los que són família taronja i que L’Alqueria i la Fonteta seran sempre la seua casa. Gràcies per tot xiques!


TAGS: