Bojan Dubljevic ens ensenya la seua rutina d'entrenament individual #EstoNOtienequePARAR

13/05/2020

La primera plantilla masculina de Valencia Basket travessa la seua segona setmana d'entrenaments en L’Alqueria del Basket, en la qual els jugadors continuen fent el treball de manera individual. Hui posem el focus en el nostre capità Bojan Dubljevic per a mostrar la seua rutina d'entrenament.

 

En la seua arribada a L’Alqueria del Basket convenientment protegit, el doctor li ha realitzat un control de temperatura i posteriorment, Bojan s'ha dirigit al vestidor que té assignat de forma exclusiva durant el temps que dure la dinàmica actual. En ell ja li esperaven tota la roba d'entrenament, les seues dues pilotes i el material d'entrenament que ha usat de manera exclusiva. I que ell mateix ha portat fins a la pista de L’Alqueria del Basket que hui tenia assignada.

 

Dins del programa de planificació setmanal, en este cas després del pertinent escalfament hui li corresponia a Dubljevic treballar en pista amb la pilota. Començant amb exercicis de tècnica individual i domini de pilota, passant per treball de moviments en la pintura i una rutina de llançaments a cistella. Un entrenament en pista que durant la setmana anirà alternant amb el treball físic i de condicionament i amb les rutines de llançament en les pistes que tenen col·locades les màquines de tir.


TAGS: