Quino Colom: “No hi ha una altra instal·lació com L’Alqueria, és perfecta per a esta situació”

15/05/2020

Després d'acumular quasi dues setmanes d'entrenament individual en L’Alqueria del Basket, és un bon moment per a preguntar-li al base internacional espanyol Quino Colom per les seues sensacions després del retorn als entrenaments: “Em trobe molt bé, molt contents de tornar a tocar la pilota, que és al final el que ens agrada. Han sigut molts dies a casa, ací hem anat fent els exercicis que ens manaven els preparadors físics però al final el que ens agrada és jugar al basket. I bo, tornar a vore als companys encara que siga des de lluny i poder jugar una altra vegada amb la pilota és una bona sensació”.

 

Valencia Basket es va aprofitar de comptar amb una instal·lació per al seu bàsquet base amb 13 pistes per a adaptar-se ràpid a la nova situació i començar a entrenar des del primer dia complint escrupolosament amb tots els protocols i amb totes les garanties sanitàries. Colom reconeix que “encara que no s'hagen fet per a este propòsit, sembla que les hagen fetes justament per a això. És una instal·lació espectacular, ací disposem de tot. Cadascun té el seu propi vestidor, tenim una pista pràcticament per a nosaltres sols tots els matins, màquines de tir, gimnasos. Crec que és la instal·lació perfecta per a esta època. I fins i tot per a fora d'esta època és una instal·lació molt top, a Europa pot haver-hi poques com esta, si és que hi ha alguna. Molt contents de tindre L’Alqueria i poder-nos aprofitar d'ella en esta època”.

 

El director de joc taronja treballa dia a dia amb la il·lusió de poder tornar a defensar la camiseta de Valencia Basket en esta temporada: “És clar que el que ens agrada és competir, és jugar i portem ja dos mesos sense fer-ho. A part com va acabar tot, que ho va fer d'una forma un poc inesperada a meitat de temporada. Tenim moltes ganes de tornar a la competició, de tornar a sentir el que és això, de tornar a gaudir amb els companys i tant de bo amb el públic, encara que siga al principi per la televisió. Crec que ells també tenen ganes de tornar a vore'ns en acció”.


TAGS: