Anna Gómez continua en el projecte taronja

18/05/2020

#EstoNOtienequePARAR i el projecte femení de Valencia Basket ja mira al futur i continua fent passos. Després d'una altra temporada millorant resultats, aconseguint la primera victòria en una Copa de la Reina, aconseguint la quarta posició en lliga regular i els quarts de l'Eurocup Women, l'equip de Rubén Burgos comença a fer passos per a seguir amb la línia ascendent en la 2020-21.

 

Amb aqueix objectiu, Valencia Basket ha aconseguit un acord amb Anna Gómez, perquè continue vestint de taronja la pròxima temporada. La jugadora valenciana s'uneix així a Raquel Carrera i Queralt Casas, que ja tenien contracte en vigor per a la pròxima campanya, i a María Pina, la renovació de la qual ja havia sigut anunciada pel Club. La capitana seguirà dirigint a l'equip al màxim nivell, com ha fet amb èxit fins al moment, sent clau en la ràpida adaptació de l'equip a la primera categoria i a la seua primera participació europea.

 

Tercera temporada

La jugadora va arribar a Valencia Basket després d'aconseguir l'ascens, signant una primera temporada per al record, disputant tots els partits, amb 7.3 punts, 6,5 rebots i 6,1 assistències per partit per a aconseguir els 14.5 de valoració per partit en lliga regular, aconseguint així els millors números de la seua carrera. La seua importància en l'equip s'ha mantingut en la segona campanya, disputant de nou tots els partits, amb 9.8 de valoració mitjana en el que portàvem de lliga regular. La d'Alfara del Patriarca afrontarà la seua tercera temporada com a taronja.

 

Segon com a capitana

Líder en la pista, Anna Gómez ha liderat a l'equip també fora d'ella, sent una de les capitanes la passada temporada, i sempre exemple de Cultura de l'Esforç. Serà doncs el seu segon any formant part de la capitania taronja.


TAGS: