San Emeterio: “Som afortunats de tindre L’Alqueria, podem centrar-nos només a entrenar”

19/05/2020

En el començament de la tercera setmana d'entrenaments en L’Alqueria del Basket per a la primera plantilla masculina del València Basket, l'aler Fernando San Emeterio recalca que “estem agafant ritme, de moment treballant individual i la veritat que content. Totes les “pors” que pogueres tindre, una vegada entres ací a estes instal·lacions, desapareixen veient com està organitzat tot. Com podem cadascun dutxar-nos en el nostre propi vestidor, cadascun podem entrenar en la nostra pista. La veritat és que som afortunats de tindre estes instal·lacions i poder treballar així”

 

El jugador càntabre és conscient que les instal·lacions de L’Alqueria del Basket “no estan pensades per a això, però sembla que s'haguera pensat per a esta mena de coses”. I encara que lamenta que no es puguen usar per al seu propòsit habitual, celebra que estiguen podent beneficiar-se de comptar amb elles: “D'una banda és mala sort perquè en teoria són per als xavals joves, xiquets, planter, que volen gaudir del bàsquet i ara no estan podent. Però almenys a nosaltres tindre esta meravella ens està servint per a poder entrenar, per a no tindre riscos i per a no pensar en res més que entrenar el teu bàsquet i posar-te en forma”

 

La primera plantilla taronja continua fent passos endavant en la seua preparació amb l'objectiu de tornar a jugar esta mateixa temporada, ja que com reconeix Fernando “tenim ganes de tornar a competir. Evidentment sempre volem màxima seguretat i que la salut siga el primer. Però sí que és veritat que d'altra banda tens ganes de jugar, de competir”.

 

Les pròximes setmanes seran decisives per a conéixer el futur immediat de les dues competicions i San Emeterio espera poder tornar a jugar: “Tant de bo es puga reprendre tot”. Pensant en el torneig final de la Liga Endesa, l'aler taronja assenyala que “al final és un campionat de Lliga el que està en joc i que crec que el format s'ha reaccionat bé i estarà interesant. Així que cal preparar-se per a estar al màxim possible per a intentar anar a per això”.


TAGS: