Els imprescindibles de L’Alqueria del Basket

20/05/2020

Perquè la primera plantilla masculina del Valencia Basket puga treballar cada dia des de fa tres setmanes sense cap risc i amb total seguretat, hi ha un element molt més important que comptar amb 13 pistes, una trentena de vestidors i tot el material individualitzat per als jugadors. Els realment imprescindibles són els empleats de L’Alqueria del Basket, que cada dia s'esforcen al màxim perquè tot el protocol es complisca de manera exhaustiva

 

Óscar Navarro i Adrián Pérez, encarregats de manteniment, ocupant-se de que tots els elements necessaris estiguen en perfectes condicions i col·locats en el seu lloc. El delegat de pistes, Vicente Pérez, desinfectant puntualment qualsevol cosa que puga entrar en contacte amb els jugadors. El personal de neteja, Araceli Romero, María Jesús Bautista i Teresa Romero, fent un treball profund en els vestidors individualitzats i en els espais comuns. Nando Herrero, Mónica Martínez i Patricia Calabuig ocupant-se des de la recepció que ningú ingresse en la instal·lació sense passar el pertinent control de temperatura i sense portar els equips de protecció individual, amb el personal de seguretat al seu costat: Ramón Arce, Juan José Borrás, Santiago José Moreno, Carlos Castro, Valentín Dragomir i César Arnoldo Ordóñez.

 

Hui volem posar el focus en estos companys i en la importància de la seua labor. Óscar Navarro, Vicente Giner i Araceli Romero, posant veu a tots els seus companys, ens compten el seu treball i la seua experiència del dia a dia perquè L’Alqueria del Basket estiga en perfectes condicions i els nostres jugadors només hagen de preocupar-se de preparar-se per a la competició

 

Un treball diari que assegura les màximes garanties higièniques

Cada dia, els jugadors (i la resta d'empleats que accedixen a la instal·lació) entren a L’Alqueria del Basket per l'única porta habilitada. Allí se'ls realitza un control de temperatura i tenen a disposició tots els equips de protecció individual higiènics que puguen necessitar. Cada jugador té assignat un vestidor d'ús individual, retolat amb el seu nom, en ell troba preparada la roba d'entrenament, aigua, una tovallola per al seu ús d'entrenament, una altra per a la dutxa i tots els elements esportius que necessite per a poder entrenar i que usarà de manera exclusiva.

 

Quan passen a la pista, cada jugador té assignada una cistella per a ús individual on treballar eixe dia. Els jugadors es trobaran amb tots els elements convenientment desinfectats i amb l'ambient adequat, gràcies al sistema de reciclatge d'aire que garantix la correcta ventilació.

 

Entre torn i torn de treball dels jugadors, es procedix a la neteja de tots els taulers i cistelles, així com el parquet, material esportiu i màquines de tir que hagueren hagut d'utilitzar.

 

Els vestidors també mereixen especial atenció, ja que es recull el material i útils de neteja personal i es netegen i desinfecten en profunditat, usant un generador d'ozó en cada vestidor durant el temps necessari per a desinfectar, purificar i eliminar microorganismes de l'aire.


TAGS: