Leticia Romero renova i seguirà sent taronja

21/05/2020

 #EstoNOtienequePARAR i el projecte femení de Valencia Basket ja mira al futur i continua donant passos. Després d'una altra temporada millorant resultats, aconseguint la primera victòria en una Copa de la Reina, aconseguint la quarta posició en lliga regular i els quarts de l'Eurocup Women, l'equip de Rubén Burgos comença a donar passos per a seguir amb la línia ascendent en la 2020-21.

 

Amb eixe objectiu, Valencia Basket ha aconseguit un acord amb Leticia Romero, perquè continue vestint de taronja la pròxima temporada. La jugadora canària s'unix així a Raquel Carrera i Queralt Casas, amb contracte en vigor, i les recentment renovades María Pina i Anna Gómez. Leticia, que havia començat amb molt bon peu el seu camí com taronja sent una peça clau en l'esquema de Rubén Burgos fins al moment de la seua lesió, tindrà l'oportunitat de tornar a mostrar tot el seu potencial la pròxima temporada.

 

Segona temporada

La jugadora va arribar a Valencia Basket la passada temporada després de disputar la Final Four de l'Eurolliga amb USK Praga, i es va assentar ràpidament en l'equip. Fins al moment de caure lesionada, havia disputat 12 partits amitjanant 20 minuts per partit, i destacant especialment en els duels europeus, on va firmar 8.5 punts amb un 50% en tir de 3p i 2,8 assistències per a 11.3 de valoració. Ara afronta ja la recta final de la seua recuperació per a tornar en plenes condicions de cara a l'inici de la seua segona temporada com taronja.


TAGS: