Valencia Basket comença a entrenar en grups en L’Alqueria del Basket

21/05/2020

La primera plantilla masculina del Valencia Basket entra des d'este matí en una nova fase dels seus entrenaments, ja que per primera vegada ha fet treball tàctic en grups de cinc jugadors, la qual cosa ha combinat amb exercicis de condicionament físic en solitari i treball per parelles.

 

En esta nova dinàmica de treball, els tècnics han aprofitat al màxim els avantatges que oferix L’Alqueria del Basket ocupant bona part de les pistes interiors per a eliminar els temps d'espera i optimitzar els necessaris espais de neteja de les zones i elements comuns.

 

Tres grups de cinc jugadors

Els components de la plantilla taronja s'han dividit en tres grups de cinc jugadors, que han anat arribant de manera escalonada al llarg del matí. Cadascun dels grups començava el seu matí en les pistes pars, en les quals realitzava els estiraments i exercicis de treball físic de manera individual

 

Posteriorment, cada grup de cinc jugadors canviava al costat imparell de L’Alqueria per a fer treball tècnic en grups xicotets (dues parelles i un jugador en solitari). I acabaven la seua sessió treballant els cinc junts en una pista baix la supervisió de l'entrenador Jaume Ponsarnau, on han fet treball tàctic d'atac o defensa en la modalitat de cinc contra zero.

 

Amb totes les garanties sanitàries

En esta nova fase d'entrenaments, tot el treball es continua realitzant amb un compliment exhaustiu de la normativa vigent i sempre amb les màximes garanties sanitàries. Totes les persones que accedixen al recinte se sotmeten a un control de temperatura i compten en la recepció amb els equips de protecció individual que puguen necessitar. Cada jugador té un vestidor per al seu ús exclusiu convenientment retolat, usa tot el material de treball de manera única i el transporta de manera personal fins a la pista que tinga assignada. Els tècnics han de portar durant tota la sessió d'entrenament màscara i guants.

 

Hi ha tres pistes que compten amb màquines de tir perquè els jugadors puguen practicar el llançament sense necessitat de suport de cap mena. En les aturades de l'activitat es desinfecten els taulers, els cércols, el parquet i les cintes de córrer, així com tots els elements de les pistes amb les màquines de pilotes. I a més, L’Alqueria del Basket compta amb un sistema de reciclatge d'aire que està activat les 24 hores del dia per a oferir totes les garanties sanitàries


TAGS: