Agraïment Rebeca Cotano

22/05/2020

Valencia Basket vol agrair a Rebeca Cotano, que després de finalitzar el seu contracte no continuarà la pròxima temporada, el seu gran treball en el Club, en el que no sols ha sigut un exemple dels valors de la Cultura de l'Esforç i una referència per a tots els integrants de L’Alqueria del Basket, sinó que ha sigut clau a l'hora de construir un projecte femení que difícilment hauria sigut possible sense ella.

 

Rebeca Cotano ha viscut el projecte des dels seus inicis, sent una jugadora vital a l'hora d'aconseguir l'històric ascens des de Primera Nacional a Lliga Femenina 2, igual que la permanència en la categoria de plata l'any següent. La jugadora valenciana va mantindre la seua importància en l'equip la temporada de l'ascens a Lliga Femenina, i ha continuat ajudant al Club a assentar-se en l'elit nacional, debutant en competició europea la passada temporada, demostrant que cap bot li ha vingut gran.

 

Els números reflectixen a la perfecció que Rebeca Cotano ha escrit el seu nom per sempre en la història taronja. Es tracta de la jugadora amb més partits amb 139, i de la segona màxima anotadora, a la vora dels 1000 punts, amb 996. Rebeca és també la jugadora amb més victòries (110) i està en el Top10 de màximes rebotejadores (8a amb 156). La trajectòria de Rebeca és el millor reflex de l'evolució de l'equip, havent botat a la pista en Primera Nacional, Lliga Femenina 2, Lliga Femenina, Eurocup Women i Copa de la Reina.

 

El club vol desitjar-li a la jugadora molta sort en els seus nous reptes professionals, agrair-li el seu esforç i qualitat humana durant tots estos anys de taronja, i recordar-li que sempre tindrà obertes les portes de la Fonteta i L’Alqueria, sa casa, eixa que ella ha ajudat a construir. Gràcies per tot Rebeca!


TAGS: