Agraïment jugadores temporada 2019/20

23/05/2020

Valencia Basket vol agrair a Jana Raman, Julia Reisingerová, Rosó Buch i Robyn Parks, que després de finalitzar el seu contracte no continuaran la pròxima temporada, la seua gran entrega, professionalitat i esforç durant esta temporada.

 

Tant la jugadora belga com la txeca, han sigut part important de la rotació de Rubén Burgos tota la temporada, anotant 4,4 punts per a 5.6 de valoració i 9.7 punts per a 9.1 respectivament en lliga regular, disputant 20 i 19 dels partits en cada cas, a més d'ajudar a l'equip en Copa i Eurocup Women.

 

Per la seua banda, Rosó Buch i Robyn Parks es van incorporar per a la segona part de la temporada. La catalana ha participat en 5 partits de lliga regular, 4 d'Eurocup i ha destacat especialment en els dos de la Copa de la Reina, amb 9.5 punts per a 12 de valoració. Per la seua banda l'americana, va anotar 9 punts de mitja per a 7.8 de valoració en els partits que va disputar de la lliga regular i també va participar en la competició copera.

 

El club vol desitjar a les quatre jugadores molta sort en els seus respectius nous reptes professionals, recordar-los que sempre seran benvingudes a València, i agrair-los la seua ajuda a l'hora d'aconseguir una nova temporada històrica per a l'equip. Gràcies xiques!

 


TAGS: