Mike Tobey: “Moltes ganes de que arribe la Fase Final de la Liga Endesa i jugar de nou”

29/05/2020

Després d'acabar el seu entrenament matinal, el pivot de Valencia Basket Mike Tobey fa balanç de les seues sensacions després de quatre setmanes de treball en L’Alqueria del Basket: “Em trobe bé. Tenim molta sort de tindre estes instal·lacions a València. Els entrenaments estan anant molt bé, els companys estan molt contents de poder estar junts una altra vegada. I crec que estem començant a trobar-nos millor, a estar preparats”

 

El rellotge ja va marcant el compte enrrere cap al dimecres 17 de juny, data en la qual arrancarà la Fase Final de la Liga Endesa a València. Després de quasi un mes d'entrenaments, Tobey envia un missatge de tranquil·litat als altres onze equips que vindran a disputar eixe torneig a la nostra ciutat: “Per descomptat poden estar tranquils. Crec que quan els equips arriben ací per a la Fase Final podran comprovar com són les instal·lacions que tenim, la bona faena que fa tot el personal ací mantenint-ho tot net i desinfectat, cuidant de nosaltres. Tenim sort de tindre L’Alqueria i crec que tots els equips s'adonaran quan vinguen per a jugar la fase final”.

 

El pivot taronja recapitula per a assenyalar que “ha sigut una situació estranya per a tots, estar tant de temps sense tocar una pilota de bàsquet. Crec que ha sigut el temps més llarg sense fer-ho des que era un xiquet. Ha sigut estrany, però note en els meus companys que tenim moltes ganes d'estar de tornada. És una gran oportunitat per a nosaltres, poder jugar d'esta forma un torneig com este en la situació en la que estem. Emocionat amb la possibilitat de jugar esta Fase Final i amb ganes de fer-ho tan bé com siga possible”

 

Tobey considera que la participació de Valencia Basket en esta Fase Final de la Liga Endesa “és una gran oportunitat i tenim ganes que arribe. Vaig tindre la sort de estar ací l'última vegada que guanyàrem una Liga Endesa. Tant de bo puguem repetir això. Crec que estem en el bon camí, portem entrenant ja un temps fent les coses bé. Crec que estem en una bona posició, tant de bo puguem anar a per això i tractar de tornar a guanyar este torneig”


TAGS: