Raquel Carrera, jugadora amb més projecció (sub23) de la Liga Femenina Endesa

31/05/2020

La Lliga Femenina Endesa ha donat a conéixer hui el resultat de les votacions a jugadora sub23 nacional amb major projecció de la competició. La Federació Espanyola havia iniciat prèviament el procés de desvelar els noms que conformen el quintet ideal, en el que Queralt Casas havia sigut la representant taronja, sent triada millor escolta.

 

La pívot gallega ha eixit vencedora d'un procés públic de votacions de què han format part els entrenadors, capitanes, aficionats i experts de l'Àrea Esportiva de la FEB, rebent així un premi que posa més encara en valor el gran primer any que ha completat al màxim nivell.

 

Raquel Carrera s'ha consolidat com una jugadora clau en els esquemes de RPK Araski durant la seua cessió, i esta temporada havia amitjanat 6 punts i 4.5 rebots per a 8.3 de valoració en lliga regular amb més de 20 minuts per partit, demostrant haver-se assentat entre les grans a la perfecció. Estos números l'han portat a imposar-se en la votació a pesar de la seua curta edat (18 anys) i tractar-se de la temporada del seu debut.

 

El premi és per tant la confirmació que Raquel arriba a València en un gran moment personal per a continuar desenrotllant el seu joc i consolidar-se també en el projecte taronja en una temporada en què farà un pas més, jugar competició europea.


TAGS: