Valencia Basket començarà la Fase Final de la Liga Endesa davant MoraBanc Andorra el 18 de juny

03/06/2020

Valencia Basket ha conegut esta nit el calendari d'enfrontaments de la Fase Final de la Liga Endesa, que es disputarà a València des del 17 de juny. Este torneig enfrontarà als 12 millors equips de la Lliga Regular en dues setmanes de competició per a coronar al campió nacional el dimarts 30 de juny. L'equip taronja està enquadrat en el grup B i començarà la seua participació en esta Fase Final mesurant-se al MoraBanc Andorra el dijous 18 de juny en horari per confirmar. Curiosament el mateix rival contra el qual va obrir la Liga Endesa, en un partit que va acabar amb triomf taronja a la Fonteta per 89-68.

 

En la segona jornada l'equip taronja es mesurarà al Casademont Zaragoza el dissabte 20 de juny, en la tercera Valencia Basket s'enfrontarà al Real Madrid el dilluns 22 de juny, en la quarta jornada el rival dels homes de Ponsarnau serà el San Pablo Burgos (dimecres 24 de juny) i Valencia Basket tancarà la fase de grups davant el Herbalife Gran Canària el divendres 26 de juny.

 

Els horaris de joc es donaran a conéixer en els pròxims dies, encara que hui també s'ha revelat que els tres partits de cada dia en la fase de grups es jugaran a la Fonteta en tres franges horàries fixes: 15.30, 18.30 i 21.30 (hora peninsular). Les dos semifinals es jugaran el diumenge 28 de juny i la final el dimarts 30 de juny.

 

Dues setmanes per a conéixer al campió

El campió nacional es decidirà amb un torneig en el qual participen els dotze primers classificats fins a l'aturada de la competició, dividits en dos grups de sis, distribuïts en funció de la seua classificació en la Lliga Regular seguint el criteri de distribució equivalent al format de Playoff. Tots els equips disputaran cinc encontres, un contra cada rival del seu grup. Els dos primers classificats de cada grup s'enfrontaran en semifinals, i els vencedors disputaran la final, en tots dos casos a partit únic. En total es disputaran 33 partits en un termini de dues setmanes.

 

CALENDARI FASE FINAL LIGA ENDESA 2019-20 VALENCIA BASKET

 

GRUP B

 

JORNADA 1 Dijous 18 de juny 2020

 

MORABANC ANDORRA               VALENCIA BASKET

 

JORNADA 2 Dissabte 20 de juny 2020

 

VALENCIA BASKET                     CASADEMONT ZARAGOZA

 

JORNADA 3 Dilluns 22 de juny 2020

 

REAL MADRID                             VALENCIA BASKET

 

JORNADA 4 Dimecres 24 de juny 2020

 

VALENCIA BASKET                     SAN PABLO BURGOS

 

JORNADA 5 Divendres 26 de juny 2020

 

HERBALIFE GRAN CANARIA     VALENCIA BASKET

 

Semifinals: Diumenge 28 de juny 2020

 

Final: Dimarts 30 de juny 2020


TAGS: