Movistar es convertix en partner tecnològic del Valencia Basket

09/06/2020

Valencia Basket i Movistar han arribat a un nou acord de col·laboració pel qual l'operadora es convertix en “partner tecnològic” d'un club amb el qual ja venia col·laborant des de la temporada 2017/2018. Totes dues entitats treballaran de manera conjunta per al desenvolupament de les seues marques i productes, tant amb els clients de la companyia com amb els aficionats de l'equip taronja.


María Jesús Almazor, consellera delegada de Telefónica España, va ressaltar “els valors compartits com l'impuls de l'esport femení, el suport a la innovació o l'espenta de la cultura de l'esforç”.


A més, Almazor es va mostrar “tremendament satisfeta de la visió d'un dels grans clubs de bàsquet del nostre país, que aposta per la digitalització com a element clau per a l'avanç com a organització competitiva. Un Valencia Basket digitalitzat que a més serà l'únic, al costat de Movistar Estudiantes, que comptarà amb equips femení i masculí en la màxima categoria la pròxima temporada”.


Per a Paco Raga, conseller delegat de Valencia Basket, “és un orgull poder continuar comptant amb el suport d'una empresa líder com Movistar i que es convertisca en el nostre partner tecnològic. Estem encantats de poder continuar treballant al costat d'una companyia amb la qual compartim molts aspectes fonamentals. I estic segur que esta unió serà un complet èxit i que les dues parts aconseguirem els nostres objectius”.


L'esperit de l'acord s'inspira en l'activació de l'economia i suport a l'esport, com el moviment #EActíVate perquè #EstoNOtienequeParar i confirma que Telefónica, a través de la seua marca Movistar, continua complint el seu compromís estratègic de suport al món de l'esport, especialment en unes setmanes de confinament on la companyia ha realitzat un esforç extra per mantindre els compromisos amb esportistes, entitats esportives i amb la difusió de l'esport.


D'esta manera, Movistar continua afermant la seua posició com una de les empreses que amb major obstinació ajuda tant a l'esport en general com al bàsquet en particular, com a mostra la seua col·laboració tant amb diferents competicions com amb diferents equips.


TAGS: