Rubén Burgos: “Tenim una plantilla que unix experiència i molta qualitat”

11/06/2020

Valencia Basket ja ha tancat el seu projecte femení per a la pròxima temporada, en un nou intent per continuar creixent tal com establix el seu full de ruta, que li ha portat pas a pas a assentar-se en l'elit del bàsquet nacional i competir per primera vegada a Europa. Amb 6 jugadores que continuen o tornen després de cessió (Anna Gómez, Leticia Romero, Lorena Segura, Queralt Casas, María Pina i Raquel Carrera) i 6 cares noves (Cristina Ouviña, Rebecca Allen, Laura Juskaite, Laura Gil, Celeste Trahan-Davis i Marie Gülich) l'equip taronja està preparat continuar donant passos.

 

“Estem satisfets. Hem conformat un roster que unix experiència i molta qualitat, a més de sobretot, jugadores molt polivalents. Ara el repte i el treball és convertir eixe roster en un equip i tindre un molt bon clima de treball en el dia a dia” analitza Rubén Burgos.

 

El tècnic valora la importància d'apostar per un bloc nacional molt consolidat, amb fins a 8 jugadores espanyoles. “És molt important perquè creiem que les jugadores nacionals tenen un nivell magnífic, com estan demostrant amb la selecció espanyola i en este sentit unim experiència i jugadores en un moment àlgid de la seua carrera quant a maduresa amb jugadores amb joventut com Raquel i Lorena, així que crec que este bloc és molt complementari entre si” descriu.

 

Quant als objectius de la temporada, l'equip vol continuar creixent a poc a poc i fer un pas més com ha aconseguit fer els últims anys. “Eixa és la línia i no la canviarem. Està clar que eixe repte és cada vegada més important, ja que els resultats han arribat ràpid, però el nostre objectiu és millorar les prestacions de la temporada passada, que no serà senzill, i sobretot que ens meresquem estar en eixes posicions altes en totes les competicions” concloïa.


TAGS: