Dubljevic: “Coneixem les cistelles, però el que ens fa jugar millor és l'afició”

15/06/2020

El capità de Valencia Basket assenyalava en la seua compareixença de premsa de hui dilluns que “estem esperant que els partits comencen ja, estem tots molt motivats per a començar este torneig, que és molt especial però per a nosaltres important perquè es juga a València. Estem en una bona dinàmica i espere que puguem seguir així”.

 

Dubljevic confessa que encara que els partits es juguen a la Fonteta, “crec que juguem millor amb afició. És el nostre sisé jugador però en este moment es juga a porta tancada i sense afició serà molt difícil. És bo jugar ací perquè coneixem les cistelles, però com millor juguem és amb afició”

 

El pivot taronja compartix l'opinió generalitzada que el dimecres començarà a València un campionat molt obert: “Este torneig és especial perquè es juga sense afició, es juguen en poc temps molts partits i després d'una situació en la qual no podíem entrenar junts, en la qual vam estar uns mesos sols a casa. Ara tots els equips poden guanyar a qualsevol i no hi ha cap favorit en este torneig. Nosaltres volem guanyar lligues, però vorem si podem enguany per esta situació especial”


TAGS: