Ponsarnau: “Lamente no haver tingut un poc més d'encert al final”

28/06/2020

L'entrenador taronja va comentar que “hem començat defensant molt bé el seu estàtic, com quasi tot el partit, encara que en atac alguna pèrdua ineccessària els ha permés córrer. Alguna safata fallada amb mal balanç els ha permés amb la seua carrera tornar, però les sensacions eren bones. La lesió de *Labeyrie ha sigut molt determinant pel que ha suposat mentalment fins i tot per estar pendents de si podia jugar en tindre davant a un dels millors quatres d'Europa”.

 

“En la segona part ens he anat minant les pèrdues i els seus contraatacs, i el desencert en el triple, que ha sigut determinant per a no estar en el partit. Hem fet un bon esforç en el rebot per a tindre opcions, i al final lamentar-nos de l'encert, perquè d'energia hem tingut un punt al final”.

 

“En l'estira-i-arronsa, han tingut canastres de mèrit i les nostres no han entrat. Aqueixos quasi ells els han tinguts, però així i tot hem tirat en l'últim segon per a guanyar. És veritat que aquesta temporada ens ha eixit més vegades creu”.


TAGS: