Valencia Basket agraix a la seua Afició el suport durant tota la temporada

29/06/2020

La temporada 2019-20 va concloure anit per al primer equip masculí del Valencia Basket, i el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant tota la campanya. En una temporada tan atípica com esta, el Club vol mostrar la seua gratitud per l'increïble “Soroll Taronja” que ha impulsat als nostres jugadors en els partits de la Fonteta. Però també pel suport que ha rebut dels seus seguidors a través de totes les vies possibles en els encontres que l'equip ha hagut de jugar a porta tancada. Estem desitjant tornar a comptar amb la calor i l'alé de la nostra afició de manera presencial en el pavelló quan siga possible.

 

La gran família taronja va fer en l'inici d'esta temporada una nova mostra de fidelitat i compromís en esgotar per tercer any consecutiu els abonaments disponibles per a esta campanya. I l'equip ha pogut comprovar eixe suport tant en els 25 partits oficials disputats amb públic a la Fonteta com en molts dels desplaçaments realitzats.

 

La temporada va acabar ahir amb el Valencia Basket repetint en la tercera posició de la Liga Endesa, després d'aconseguir en la Fase Final disputada a la Fonteta classificar-se per a la seua setena semifinal de la Liga Endesa en les últimes nou temporades. Per primera vegada en la seua història, i després de la cancel·lació de la competició continental quan l'equip taronja estava lluitant per quedar-se en els llocs de Playoff, Valencia Basket encadenarà dues temporades seguides en la Turkish Airlines Euroleague amb la seua participació de la pròxima campanya. A més, es va classificar per a una nova fase final de la Copa del Rei, aconseguint les semifinals després d'eliminar al Barça en la primera ronda.

 

El club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: