L’equip femení torna a treballar a L’Alqueria

06/07/2020

Valencia Basket continua activant-se i l'equip femení torna a ser a partir de hui un clar exemple d'això. Les xiques de Rubén Burgos han tornat hui a treballar en L’Alqueria del Basket. Treball físic i de pista per a afinar la forma després d'una exigent temporada, i com primera presa de contacte perquè algunes de les cares noves vagen preparant la següent.

 

Alternant els exercicis sobre el parquet i en el gimnàs, el cos tècnic ha pogut comptar hui amb Queralt Casas, Anna Gómez i Lorena Segura, mentres que María Pina ha continuat amb el seu treball individualitzat com a part de la recuperació de la seua lesió. D'altra banda, tres de les noves incorporacions, han pogut realitzar treball també en la instal·lació, en una primera presa de contacte amb el club. Es tracta de Cristina Ouviña, Laura Gil i Laura Juskaite. Les internacionals espanyoles i la internacional lituana, han conegut L’Alqueria amb un poc més de profunditat i han pogut saludar ja a algunes de les seues futures companyes.

 

Per davant dos setmanes de treball adaptat a l'estat de forma de les jugadores, per a continuar mantenint el nivell i arribar a la pretemporada amb la millor preparació possible, després d'una nou parada vacacional.

 

El planter, amb el primer equip

Fins a 5 jugadores de L’Alqueria tindran l'oportunitat estos dies de compartir sessió amb les integrants del primer equip i les noves incorporacions. Una opció de treballar amb els seus referents que aprofitaran per a continuar creixent i millorant. Laura Campos, Elba Garfella, Aitana Blasco, Frida Cecchi i Claudia Contell alternaran a les ordes de Rubén Burgos. Un reflex del que és la casa del bàsquet europeu de formació.


TAGS: