Laura Gil: “Hem de tindre els peus en el sòl però amb objectius alts”

09/07/2020

Laura Gil ja és també una taronja més. Igual que Cristina Ouviña, la jugadora internacional és una de les cares noves que treballa estos dies a les ordes de Rubén Burgos en L’Alqueria del Basket. L'ala-pívot murciana ha superat les pertinents proves mèdiques, completant així el seu fitxatge per l'equip taronja per a les dos pròximes temporades, i ja ha conegut a alguna de les seues companyes.

 

“Estic molt contenta, fent-me a poc a poc, acabe d'arribar i estic amb moltes ganes de continuar descobrint llocs i començar a entrenar” reconeixia després de passar les seues primeres hores a València.

 

A la murciana li ha sorprés una Alqueria del Basket que ja coneixia de concentrar-se amb la selecció, però que ha pogut visitar ara amb més deteniment. “La havia vist un poquet des de fora, he fet una ruta més exhaustiva i la coneixeré súper bé” reconeixia.

 

La internacional ja ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb el seu nou cos tècnic. “És important saber els objectius, la qual cosa s'espera, per a poder afrontar el rendir al màxim i les idees són molt paregudes així que crec que anirà molt bé” analitzava després d'eixa primera presa de contacte.

 

Finalment, la jugadora va analitzar el que se li pot demanar a una temporada ambiciosa. “Podem demanar-li de tot amb els peus en el sòl, però tenint objectius dalt per a lluitar per tot. El primer, això sí, és conéixer-nos tots i a anar encaixant totes les peces perquè tot funcione bé” concloïa. 


TAGS: