Laura Juskaite: “El més important és treballar, treballar i treballar”

12/07/2020

Laura Juskaite ja porta una setmana adaptant-se a la seua nova ciutat i al seu nou equip. Igual que Cristina Ouviña i Laura Gil, la jugadora és una de les cares noves que treballa estos dies a les ordes de Rubén Burgos en L’Alqueria del Basket. La internacional lituana ha superat les pertinents proves mèdiques, completant així el seu fitxatge per l'equip taronja per a la pròxima temporada, i ja ha conegut la casa del bàsquet europeu de formació i la filosofia del Club.

 

“Ho vaig veure tot, les instal·lacions, el staff i estic feliç de poder dir que esta és la meua nova segona casa, perquè tot pareix increïble, és el perfecte lloc per a entrenar i jugar” explicava.

 

L’Alqueria del Basket li ha sorprés especialment per l'ambient que es genera en ella. “Mai he jugat en un lloc com este, de fet mai he vist un lloc com este, així que estic molt impressionada. És bonic veure tants xiquets ací i tanta gent que és feliç treballant, és un lloc molt bonic” declara.

 

La seua primera conversació amb el staff de l'equip li ha ajudat a assentar-se ràpidament. “Els entrenadors m'han preparat una xicoteta presentació sobre el que és el Club i el que esperen de mi com a part d'esta organització. No tant com jugadora, sinó com a persona, va ser una bona conversació. És genial saber ben on estic i què estic fent ací. Açò em fa sentir amb més confiança i menys pressió” se sincera.

 

La jugadora afronta la temporada amb ambició i amb els objectius clars. “Com he parlat amb els entrenadors, el més important és treballar, treballar i treballar. Dia a dia. I veurem com va. Però per descomptat, a mi com a jugadora m'agradaria estar en el més alt possible i millorar a nivell personal i a nivell d'equip, així que tinc moltes expectatives i espere que es facen realitat” augurava.


TAGS: