Valencia Basket i Amazon uneixen les seues forces

15/07/2020

València Basket impulsa el seu ecommerce i fa un pas avant en la seua estratègia global amb la inauguració d'una nova botiga en Amazon.es.

 

Els productes de marxandatge oficial de València Basket podran adquirir-se des de ja en Amazon. Valencia Basket s'alia amb el gegant mundial del comerç electrònic per a impulsar la seua estratègia global i expandir la seua marca, arribant als seguidors a tot el món. Valencia Basket aprofita així la capacitat logística de la signatura líder en vendes online que garanteix una experiència de compra òptima per als aficionats.

 

L'obertura d'aquest nou canal de venda permet a Valencia Basket fer un pas més enllà en el seu desenvolupament i enfortir la seua presència a nivell global.

 

La nova botiga en Amazon comptarà amb marxandatge oficial de Valencia Basket, encapçalat per les samarretes de joc de la temporada 2019-20, tant de Turkish Airlines Euroleague, com de la Lliga Endesa i de la Liga Femenina Endesa, fabricada pel seu proveïdor tècnic Luanvi. L'assortiment es veurà ampliat pròximament amb nous productes com a bufandes, banderoles, gorres, pilotes, etc.

 

Entra a la botiga de Valencia Basket en Amazon.es!


TAGS: