Valencia Basket i Cleanity renoven el seu compromís

20/07/2020

Valencia Basket i Cleanity han renovat el seu patrocini per a la temporada 2020-21, un acord que permet que esta empresa seguisca una temporada més pertanyent a la família de patrocinadors del Club taronja. L'aposta de Cleanity pel Valencia Basket va nàixer durant la temporada passada amb l'objectiu de prestar el seu suport als dos equips professionals del Club, per la qual cosa Cleanity tindrà presència en els partits tant del primer equip masculí com del primer equip femení. Així, a través d’este acord, el logotip de Cleanity apareixerà en diversos suports durant els partits a la Fonteta.

 

La signatura d’esta renovació s'ha produït este matí en les oficines de Cleanity amb la presència del conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, i la directora de Cleanity, Mariam Burdeos.

 

Una empresa clau en la Fase Final Excepcional

Cleanity va ser clau en la passada Fase Final Excepcional de la Liga Endesa, amb la seua labor de neteja en cadascuna de les instal·lacions utilitzades tant a la Fonteta com en L’Alqueria del Basket. L'extraordinària labor dels seus professionals, així com la tecnologia punta de la seua maquinària, van permetre distingir esta fase com a impecable en termes sanitaris.

 

Paco Raga ha volgut, després de la rúbrica de l'acord, “agrair a Cleanity continuar confiant en el Valencia Basket, estem molt contents amb tota la labor que va realitzar durant la passada temporada, especialment, durant la Fase Final Excepcional, i celebrem que el seu compromís amb el club continue per al pròxim curs”. Per part seua, la directora de Cleanity, Mariam Burdeos, ha afirmat que “estem molt contents de poder continuar fent costat al Valencia Basket, un equip amb el qual compartim la filosofia de la cultura de l'esforç, i on veiem reflectits els nostres valors de marca. Ja portem un any al seu costat i volem que esta col·laboració continue amb l'objectiu de continuar sent líders junts per a triomfar en els nostres respectius reptes futurs. Aprofite per a desitjar a tot l'equip i al cos tècnic molts èxits durant la pròxima temporada, que seguirem amb especial interés des de Cleanity”.


TAGS: