Mike Tobey: “Em sent afortunat de seguir a Valencia Basket, és la meua segona casa”

30/07/2020

Poc més d'un mes després que acabara la temporada 2019-20 sent un dels jugadors més destacats de la Fase Final de la Liga Endesa disputada a la Fonteta, Mike Tobey ha passat uns dies treballant de manera individual a València abans d'apurar les seues vacances. Amb el 19 d'agost marcat en el calendari com la data per al primer entrenament de grup de la campanya 2020-21.

 

La situació atípica que vivim porta a Tobey a afirmar que “definitivament he pogut estar poc temps a casa. He pogut estar allí al voltant de 20 dies i és una situació complicada, estar lluny de la teua família pràcticament tot l'any i poder estar només amb ells un temps tan curt”. No obstant això, el pivot taronja no dubta a assenyalar que “em sent afortunat per poder tornar a València, és una segona casa per a mi i estic molt agraït. El que no lleva que siga dur deixar a la teua família després de tan poc temps, especialment quan has estat molt de temps sense vore'ls”.

 

Un estiu curt però en el qual el pivot nord-americà va ser una peça desitjada en el mercat. Encara que Mike va decidir tornar amb un contracte de dues temporades i començarà la seua quarta campanya com taronja. Preguntat per les seues motivacions per a quedar-se en el nostre Club, Tobey recalca que “com ja he dit esta és com la meua segona casa. Adore València, crec que és una gran oportunitat per a mi seguir ací. Vaig poder demostrar del que sóc capaç en la Fase Final de la Liga Endesa i tractaré de continuar creixent a partir d'ací. Crec que tenim un gran equip per a la pròxima temporada i crec que tenim una gran oportunitat de lluitar per estar en el Playoff de l'Eurolliga, vore on podem arribar en el Playoff de la Lliga Endesa. Crec que podem competir de veritat i tractar de guanyar i arribar el més lluny possible en les dues competicions”.

 

Amb els 14 jugadors de la primera plantilla masculina definits per a la temporada 20-21, Tobey considera que “realment que podem fer un pas endavant en l'Eurolliga. M'agrada molt l'equip que hem aconseguit reunir. Hem aconseguit renovar a alguns jugadors de la temporada passada que ens aportaran experiència i ens ajudaran a mantindre la química de l'equip. Però a més crec que els jugadors que hem incorporat seran molt importants per a nosaltres. Confie que vindran amb la mateixa mentalitat que teníem i ens ajuden a fer eixe pas endavant que tots volem”

 

L'altre jugador extracomunitari de la nova plantilla taronja és un jugador contra el qual Tobey es va enfrontar la passada temporada quan militava en les files del Fenerbahçe i que ara ha passat a convertir-se en el seu company en el joc interior taronja. Mike té clar que Derrick Williams “és un jugador increïble, amb un talent increïble. Va ser un número 2 del draft de la NBA, la qual cosa és un gran honor. Espere que la seua capacitat atlètica i la seua energia en defensa siguen molt importants per a nosaltres. Estic molt emocionat de poder comptar amb ell en l'equip”.


TAGS: