Les jugadores de Valencia Basket trien els seus dorsals per a la temporada 2020-21

31/07/2020

Ja es coneixen els dorsals del primer equip femení del Valencia Basket per a la temporada 2020-21. I no només les noves incorporacions, sinó algunes de les jugadores que continuen respecte a la temporada passada han optat per estrenar número en esta campanya. De fet, només les capitanes Anna Gómez, que tornarà a lluir el #4, i María Pina, que portarà el #17, repetiran respecte a la temporada passada.

 

L'eixida de Marina Lizarazu deixant disponible el nou ha provocat una reacció en cadena. La internacional Queralt Casas ha deixat el #10 de la passada temporada per a posar-se a l'esquena eixe #9 que és la seua elecció favorita. I això ha permés a Leticia Romero abandonar el #20 i recuperar eixe dorsal #10 que havia lluït amb anterioritat en la universitat, en la seua estrena en la WNBA i en les categories inferiors de la selecció espanyola. També canvia Lorena Segura, que encara que es va convertir en la primera dona que ingressava al Mur del Somnis amb el cinc a l'esquena, la pròxima temporada defensarà el #6 que va deixar lliure Irene Garí.

 

Bona part de les incorporacions han pogut triar el seu número preferit. Cristina Ouviña i Laura Juskaite van ser presentades amb el #5 i el #12 respectivament, els seus dorsals habituals. També Raquel Carrera (#14) i Laura Gil (#15) han pogut triar el número que van defensar la temporada passada amb els seus clubs. El mateix que Rebecca Allen, que repetix el #8 que lluïa la passada temporada en el Arka Gdynia.

 

Només dos de les arribades s'han vist obligades a canviar de número respecte al que portaven el curs passat. Encara que Marie Gülich ho ha fet per a recuperar un dorsal que no li és gens alié, el #21 que va lluir en la seua època universitària en Oregon State. Per part seua, Celeste Trahan-Davis no ha pogut decantar-se pel seu habitual dorsal huit i ha optat pel #18.


TAGS: